
Sök bland våra recept
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
Biff Wellington med madeirasås, rostad jordärtskocka och potatis
Sugen på en riktigt lyxig klassiker till nyår? Testa Sigird Báránys recept på Biff Wellington med madeirasås, rostad potatis och jordärstkocka.
Tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka
På nyårsafton passar en riktigt lyxig förrätt som tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka.
Pepparbiff med potatisterrin på Västerbottensost
Detta recept på pepparbiff med potatisterrin på Västerbottensost är framtaget av Sigrid Bárány.
Porchetta med apelsin- och fänkålssallad och rostad potatis
Testa det här receptet på Porchetta till julbordet som Sigrid Bárány har skapat. servera med apelsin- och fänkålssallad.
Hemgjord chipolata med ölbräserad lök och spetskål, morotsstomp och äppelsenap
Detta recept på hemgjord chipolata med ölbräserad lök och spetskål, morotsstomp och äppelsenap är framtaget av Sigrid Bárány.
Paté en croute med portvinsfikon
Detta recept på paté en croute med portvinsfikon är framtaget av Sigrid Bárány.
Ingefärsbräserad fläskkarré med äpplen, brysselkål och rödbetor
Detta recept på ingefärsbräserad fläskkarré med äpplen, brysselkål och rödbetor är framtaget av Sigrid Bárány.
Revbensspjäll carnitas style till julbordet med mexikansk coleslaw
Här bjuder vi på ännu ett gott julrecept av Sigrid Bárány – revbensspjäll carnitas style till julbordet med mexikansk coleslaw.
Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.
Köttbullar med gräddsås och lingon
I södra Sverige innehåller köttbullarna ofta fläskfärs. Ju längre norr ut man kommer, desto mer nötfärs är det i köttbullarna. De här gör du på hälften fläskfärs, hälften nötfärs. Det här receptet är helt glutenfritt.
Rårakor med stekt sidfläsk
Rårakor som steks frasiga i fläskflott och serveras med knaprigt stekt sidfläsk och fräscht syrliga lingon.
Nya recept

Helstekt fläskytterfilé med knaprig topping, rotselleripuré och balsamicosky
Laga något festligt för en mindre peng, som helstekt fläskytterfilé med knaprig topping, rotselleripuré och balsamicosky.

Lapskojs på griskind med vitkål och potatis
Det här är ett danskt recept på lapskojs på griskind med vitkål och potatis som serveras med rödbetor, rågbröd och pepparrot.

Kåldolmar med fläskfärs, apelsin och pistasch
Kåldolmar är en traditionell rätt som många har smakat. Här är de i en ny tappning – kåldolmar med fläskfärs, apelsin och pistasch.

Tagine på fläskkarré med bulgursallad
Tagine är en kryddig gryta från Nordafrika. Här hittar du vår variant av tagine på fläskkarré med bulgursallad.

Köttbullar på fläskfärs med zucchiniröra och stekt ägg
Prova dessa underbart kryddade köttbullar på fläskfärs med zucchiniröra och stekt ägg. Detta är en god och spännande vardagsrätt som kan förberedas.

Fläsksteksburgare med rödkål och kryddig majonnäs
Fläsksteksburgare med rödkål och kryddig majonnäs görs bäst av en nylagad skiva fläskkarré. Här hittar du receptet på dessa goda burgare.
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.