Frys oxfilén i ett dygn. Låt den tina i kylskåp och när den har mjuknat något, skiva den tunt och skär/hacka den fint. Blanda med olivolja, salt och peppar och några droppar vatten.
Dragonmajonnäs: Lägg alla ingredienser utom vitpeppar i ett mixerglas. Se till att allt har ungefär samma temperatur, låt det annars jämna ut sig 5 minuter. Sätt ner en stavmixer i botten och börja mixa. Dra sakta uppåt medan du mixar så bildas majonnäsen nerifrån. Se till att mixa in alla små rester av olja så att majonnäsen blir hård. Krydda med vitpeppar och smaka av så att dragonen verkligen känns.
Friterad jordärtskocka: Skala och hyvla jordärtskockorna tunt på en mandolin. Torka av skivorna och fritera i oljan på ca 130°. Jordärtskockan ska inte bli för mörkt brun, då blir den bränd. Låt rinna av på papper.
Picklad jordärtskocka, rödbeta och schalottenlök: Blanda alla ingredienser till lagen och koka upp den. Koka jordärtskockan 5 minuter, ta upp den med hålslev, skeda över hälften av lagen och kyl. När den är kall, lägg i schalottenlöken. Koka sedan rödbetan i återstående lag i 5 minuter, kyl sedan.
Picklade senapsfrön: Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Låt sjuda under lock på låg värme i 1 timme. Späd med lite vatten om det blir för torrt. Häll upp på ren burk och förvara i kylen.
Stek brödet frasigt gyllenbrunt i smöret. Arrangera tartaren på 4 tallrikar med alla tillbehören, servera genast med brödet till.