
Laga något gott med…
Nya recept

Krispig blodpudding i ljummen sallad med brysselkål, äpple och senapsdressing
Testa blodpudding på ett nytt sätt! I det är receptet serveras krispig blodpudding i en ljummen sallad med brysselkål, äpple och senapsdressing. Toppa med grillad eldost och tunnskivad rödlök för en fantastisk smakkombo.

Tacos med grillat hjärta, salsa roja och salsa baja
Har du testat att grilla hjärta? Hjärta är ju en muskel, precis som de flesta köttbitar vi äter men räknas ändå till inälvorna. Tacos med grillat hjärta är som att äta tacos av en köttbit likt biff. Servera uppskivat i bitar med salsa roja och salsa baja så har du

Bowl med koreanskt friterad bräss och picklad rättika
Bräss är en riktigt lyxvara! Den passar att servera stekt eller friterad och är underbart mjäll i smaken. I det här receptet gör vi en bowl med koreanskt friterad bräss, pickles och ris.

Blodpuddingsfritters med lingonketchup och Keso-slaw
Är du sugen på att äta blodpudding på ett nytt sätt? Då borde du testa att laga blodpuddingsfritters med lingonketchup och Keso-slaw. Blodpudding är en fantastisk produkt som är både prisvärd, rik på järn – och god såklart! I det här receptet har

Fegato alla Veneziana med pressad potatis
Har du smakat Fegato alla Veneziana med pressad potatis? Det är en klassisk italiensk husmansrätt och ett riktigt fint sätt att servera lever på. Fegato alla Veneziana betyder nämligen Venetiansk lever. Man steker skivor av lever tillsammans med smör, olivolja, vitt vin, citron och lök och serverar med pressad potatis.

Ragù Bolognese med pappardelle
Ragù Bolognese med pappardelle är ett riktigt mustigt långkok som får puttra på spisen i flera timmar. Den hemliga ingrediensen som ger ragun sin djupa smak är ungnötslever som tillsammans med blandfärs och rökt sidfläsk ger en härlig smak. Inspiration till det här receptet kommer från det italienska köket där
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.