Värm ugnen till 200°C. Lägg tärningarna av rotfrukter på en plåt tillsammans med lökklyftorna. Blanda samman olivolja, senap, honung, salt och svartpeppar till glaze i en skål. Häll glazen över grönsakerna och blanda väl med händerna. Ställ in i ugnen och rosta i ca 20 min.
Torka av fläskkotletterna ordentligt med hushållspapper. Salta och peppra och stek dem sedan på hög värme i olja i cirka 1 minut på varje sida. De behöver bara få lite färg. Ta ut plåten med rotfrukter från ugnen, lägg på kotletterna och skeda över fettet från stekpannan. Ställ in i ugnen ytterligare 15–20 minuter eller tills kotletterna får innertemperatur 63°C.
Vispad crème fraiche: Vispa crème fraichen fluffig med elvisp och krydda med salt, peppar och eventuellt lite senap.
Crunch på äpple och pumpafrön: Rosta pumpafröna i torr stekpanna på medelvärme. Ta av från värmen och blanda samman med äppeltärningarna och timjan.
Servering: Låt köttet svalna lite och skär det sedan i skivor. Strö över crunch och servera med vispad crème fraiche.