
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Dessa kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa är en rätt som både bjuder på härliga smaker och viss hetta.
Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.
Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.
Dessa äggwraps med fläskkarré, krispiga grönsaker och jordnötssås är tunna wraps av omelettpannkakor som fylls.
Här är en rätt där du kan använda använder färsk fläsksida – gratäng med krispigt sidfläsk, fänkål och burrata.
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.
När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.