
Påskragu på oxsvans med apelsin och kanel
Har du testat att laga oxsvans? Denna påskragu på just oxsvans har smaker av apelsin och kanel och är mustig och värmande.
Har du testat att laga oxsvans? Denna påskragu på just oxsvans har smaker av apelsin och kanel och är mustig och värmande.
Dessa kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa är en rätt som både bjuder på härliga smaker och viss hetta.
Denna fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd är en härlig och fräsch rätt som är svår att motstå.
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.
Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.
Dessa spenatpannkakor med fläskkotlett, picklad rödlök och yoghurt är en rätt som är kul att äta för både stora som små!
Dessa äggwraps med fläskkarré, krispiga grönsaker och jordnötssås är tunna wraps av omelettpannkakor som fylls.