
Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.
Fläskkarré är bra kött som håller sig smakfullt och saftigt under långkok tack vare sin rika marmorering – här i fläskkarré med rotmos och kålsallad.
Med inspiration från den amerikanska södern hittar du här en variant av klassikern chili con carne på grisbog med korngryn.
Detta recept på bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs är lite som en öppen taco. Karrén behöver sex timmar i ugnen, så här gäller planering.
Dessa frikadeller i currysås med korngryn och mynta är en riktigt härlig och smakrik rätt att laga till vardagsmiddagen.
I detta recept på filippinsk adobo med blomkål, solrosfrön och stekt ägg får skinkstek marinera i vinäger, soja och vitlök.
Fläskkarré är en mör och smakrik styckningsdetalj. Här serveras en sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost samt morotsdressing.
Denna rosmarindoftande fläsksida med plommon, fänkål och svart vitlökskräm är en festlig och smakrik middagsrätt som är trevlig att bjuda på.
Det här är ett danskt recept på lapskojs på griskind med vitkål och potatis som serveras med rödbetor, rågbröd och pepparrot.
Kåldolmar är en traditionell rätt som många har smakat. Här är de i en ny tappning – kåldolmar med fläskfärs, apelsin och pistasch.
Tagine är en kryddig gryta från Nordafrika. Här hittar du vår variant av tagine på fläskkarré med bulgursallad.