Stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.
Dessa spenatpannkakor med fläskkotlett, picklad rödlök och yoghurt är en rätt som är kul att äta för både stora som små!
Dessa äggwraps med fläskkarré, krispiga grönsaker och jordnötssås är tunna wraps av omelettpannkakor som fylls.
Här är en rätt där du kan använda använder färsk fläsksida – gratäng med krispigt sidfläsk, fänkål och burrata.
Testa att laga något danskt! Som dessa krebinetter med potatismos och stekt spenat. Krebinetter är en typ av biff av fläskfärs.
Dessa friterade kronärtskockshjärtan med strössel på friterad fläsksvål kan serveras som ett tilltugg till välkomstdrinken eller som en liten förrätt.
Dessa fläskfärsbollar i ostsås med potatisbullar och morotssallad är två gånger bollar; potatis- och köttbollar. Dessa serveras med krispig sallad.
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.
När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.