Krydda kotletterna med salt och peppar. Lägg löken till picklad rödlök i en skål tillsammans med finrivet skal och saft från citron, honung och salt. Blanda väl och låt marinera i minst 10 minuter.
Spenatpannkakor: Blanda samman babyspenaten med mjölk tills du får en helt grön mjölk. Vispa upp äggen i en skål och tillsätt mjöl och spenatmjölk lite åt gången, tills du får en helt jämn smet. Smält smöret i en liten kastrull och rör ner det i pannkaksmeten tillsammans med salt och peppar. Stek pannkakorna i smör, ½ dl smet per pannkaka, ca 15 sekunder per sida.
Hetta upp en stekpanna och smält smöret till stekning. Bryn kotletterna i 1 minut per sida och sänk värmen till medel. Stek kotletterna ytterligare 2–3 minuter på varje sida, så att köttet får en vacker stekyta och samtidigt är saftigt i mitten. Lyft ur kotletterna ur pannan och låt dem vila i en stund innan du skär dem i tunna skivor.
Servering: Lägg upp pannkakorna på serveringstallrikar och toppa med yoghurt och picklad lök. Lägg på skivad kotlett och hela spenatblad.