Blanda samman alla kryddor till kryddblandningen och massera in den i köttet. Lägg över i en plastpåse och låt marinera i en fryspåse i kylskåp över natten.
Konfitering: Starta 3 ½ timme innan du ska servera kinderna. Smält fettet i en 3-litersgryta och lägg i kinderna en åt gången så att de täcks av ankfettet. Skruva ner värmen till låg. Fettet får inte koka, endast småsjuda. Låt kinderna konfitera i ca 2 timmar. Ta upp en kind och kontrollera om köttet är mört. Innertemperaturen ska vara 60–62°. Ta av grytan från värmen och låt det vila i fettet tills det har nått rumstemperatur (ca 1 timme).
Honungs och senapsdressing: Mät upp honung, senap, citronsaft och salt i en hög skål och blanda dem med en stavmixer.
Kryddmjöl: Häll mjölet och pankon i en djup tallrik. Rör ner lökpulver, paprikapulver, espelettepeppar, spiskummin, vitlökspulver och salt.
Äggpanering: Blanda samman äggvitor, kärnmjölk och yoghurt i en annan djup tallrik.
Vänd först de konfiterade kinderna i tallriken med äggpaneringen och sedan i kryddmjölet. Häll oljan till fritering i en tjockbottnad 2-litersgryta och värm den till ca 170°. Fritera det panerade köttet lite år gången, tills de är spröda och gyllenbruna. Lägg dem att rinna av på hushållspapper.
Servering: Lägg de friterade kinderna i en vacker skål och servera med honungs och senapsdressingen som dipp.