
Cola-Yaki Burnt Ends
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.
St Louis-revben med aprikos och jalapeñoglaze är det perfekta långkoket för lata sommardagar.
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Pulled pork blev trendigt för ett par år sen men har du testat att göra det i smoker på äkta amerikanskt BBQ-vis?
Dessa thailändska grillspett Moo Ping ger en fantastisk smak av thailändsk ”street food” som lätt tillagas hemma på grillen eller i ugnen.
Spindelsteken, som är många styckares favorit, är en platt rund muskel som sitter vid bäckenbenet av grisen.
Skinka är en av världens mest berömda och mest använda ingredienser. Det beror nog till stor del på att den är användbar till mycket och är god i så många former. Som i sin tur kan brukas till allt från saltade, torkade, rökta och kokta charkskinkor, julskinka, flintastek och mycket mer.
Späck eller ister är grisens fett. Testa att använda späck eller ister istället för annat fett i matlagning och bakning.
På senare tid har det dykt upp många styckdetaljer med amerikanska namn. En av dessa är St Louis som är ett speciellt sätt att stycka revben.
Bacon, pancetta, enrisrökt sidfläsk, amerikafläsk, spickefläsk – så många godsaker kommer från grisens sida. Där sitter även de tunna revbensspjällen.
Pingvinklubba är en del av lägget på djurets bakparti. Detaljen är svålfri och består av läggkött med ett litet ben att hålla i. En utmärkt detalj att förkoka eller tillaga i ugn för att sedan lägga på grillen.