Allt griskött

Pulled pork i smoker

Pulled pork i smoker

Pulled pork blev trendigt för ett par år sen men har du testat att göra det i smoker på äkta amerikanskt BBQ-vis?

Spindelstek av Gris

Spindelstek

Spindelsteken, som är många styckares favorit, är en platt rund muskel som sitter vid bäckenbenet av grisen.

Skinka av Gris

Skinka

Skinka är en av världens mest berömda och mest använda ingredienser. Det beror nog till stor del på att den är användbar till mycket och är god i så många former. Som i sin tur kan brukas till allt från saltade, torkade, rökta och kokta charkskinkor, julskinka, flintastek och mycket mer.

Späck av Gris

Späck och ister

Späck eller ister är grisens fett. Testa att använda späck eller ister istället för annat fett i matlagning och bakning.

St Louis av Gris

St Louis av gris

På senare tid har det dykt upp många styckdetaljer med amerikanska namn. En av dessa är St Louis som är ett speciellt sätt att stycka revben.

Sida av Gris

Fläsksida och tunna revben

Bacon, pancetta, enrisrökt sidfläsk, amerikafläsk, spickefläsk – så många godsaker kommer från grisens sida. Där sitter även de tunna revbensspjällen.

Pingvinklubba av Gris

Pingvinklubba

Pingvinklubba är en del av lägget på djurets bakparti. Detaljen är svålfri och består av läggkött med ett litet ben att hålla i. En utmärkt detalj att förkoka eller tillaga i ugn för att sedan lägga på grillen.

Rulla till toppen