
Bräserade grisfötter på kinesiskt vis
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Förrätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött – tartar på lamm med sotad och picklad lök. Hälften lök och hälften lamm gör den snäll mot plånboken.
Krämiga och frasiga kroketter på slarvsylta passar perfekt som tilltugg till champagne. Första rätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött.
Thomas Sjögren har skapat denna lammtartar på smörstekt bröd med smetana, cornichons, torkade tomater.
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.
Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.
Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
Dessa friterade kronärtskockshjärtan med strössel på friterad fläsksvål kan serveras som ett tilltugg till välkomstdrinken eller som en liten förrätt.
Dessa nuggets av fläskfilé med örthummus är snabbmat på det sofistikerade, smakfulla och mättande sättet. Planera att köttet ska marinera 1 timme.
Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm är riktig husmanskost när det är som bäst.