Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp
Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp kan serveras som smårätt, förrätt eller som en del av en buffé.
Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp kan serveras som smårätt, förrätt eller som en del av en buffé.
Att göra vårrullar är inte så svårt som verkar. I dessa vårrullar med fläskfärs, grönsaker och ärtdipp ger fläskfärsen sälta och smak.
Dessa färska vårrullar med wokstrimlor av fläskkött och gomadressing är en god rätt att svänga ihop. Servera som förrätt, bufférätt eller drinktilltugg.
Ta tillvara hela djuret – så kallad nose to tail. Prova med vårt recept på frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor.
Det här är en läcker och snabblagad galette med fläskfärs, ricotta och lök som görs med färdig smördeg. Servera den som en liten kvällsrätt eller på buffé.
Denna tomatpaj med kryddig fläskfilé, mynta och basilika är en superenkel tomatpaj tillagad av färdig smördeg toppad med kryddig fläskfilé.
Lever är så mycket mer än bara leverpastej på mackan. Prova denna bruschetta med lever, örtsallad och parmesan!
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
På nyårsafton passar en riktigt lyxig förrätt som tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka.
Fyll dessa Gözleme med två olika fyllningar, en med köttfärs och en med spenat och fetaost. Gözleme är turkiska flatbröd, här tillagade på stekhäll.
Den här läckra tartaren passa fint såväl till förrätt som bufférätt. Lägg upp på surdegsbröd, toppa med emulsion och tunna skivor av syltat kålrabbi. I receptet finns också en vegetarisk variant med svampduxelle istället för tartar. Recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.