
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Dessa kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa är en rätt som både bjuder på härliga smaker och viss hetta.
Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.
Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.
Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.
Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.
Cuban sandwich, eller cubano, är en klassisk grillad macka från Florida. I denna Cuban sandwich med fläskkarré, tomat och ost har skinkan blivit uppgraderad med grillad fläskkarré.
Dessa spenatpannkakor med fläskkotlett, picklad rödlök och yoghurt är en rätt som är kul att äta för både stora som små!
Här är en rätt där du kan använda använder färsk fläsksida – gratäng med krispigt sidfläsk, fänkål och burrata.
Testa att laga något danskt! Som dessa krebinetter med potatismos och stekt spenat. Krebinetter är en typ av biff av fläskfärs.
Dessa fläskfärsbollar i ostsås med potatisbullar och morotssallad är två gånger bollar; potatis- och köttbollar. Dessa serveras med krispig sallad.
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.