
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto och svensk hårdost är en härligt värmande rustik höstmiddag med recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto och svensk hårdost är en härligt värmande rustik höstmiddag med recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Laga en läskig tacospindel till Halloween. Servera med klassiska tillbehör som sallad, gräddfil, salsa och ärtmole.
Spartips! Testa grillad högrev med grillad potatissallad. Högreven tillagas med en reverse sear och blir nästan som en entrecote.
Dessa thailändska grillspett Moo Ping ger en fantastisk smak av thailändsk ”street food” som lätt tillagas hemma på grillen eller i ugnen.
Haka inte upp dig på lammsteken i påsk. Testa den här lammfärspajen med spenat som kommer göra succé på buffébordet.
En lågtempad skinkstek med vitlök, örter, rostad citron och balsamicosky är en perfekt ersättare för lammsteken i påsk.
Det danska smörrebrödet är en hel måltid i form av en macka. Servera den som lunch eller kvällsmål. Här serveras den danska klassikern smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar.
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata.
Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.
Här är en rätt där du kan använda använder färsk fläsksida – gratäng med krispigt sidfläsk, fänkål och burrata.