
Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Fläskkarré är bra kött som håller sig smakfullt och saftigt under långkok tack vare sin rika marmorering – här i fläskkarré med rotmos och kålsallad.
Detta recept på bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs är lite som en öppen taco. Karrén behöver sex timmar i ugnen, så här gäller planering.
Fläskkarré är en mör och smakrik styckningsdetalj. Här serveras en sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost samt morotsdressing.
Denna rosmarindoftande fläsksida med plommon, fänkål och svart vitlökskräm är en festlig och smakrik middagsrätt som är trevlig att bjuda på.
Griskött är underskattat till festen. Varför inte laga en svamp- och plommonfylld fläskkarré med ugnsrostade grönsaker och getostcrème till nyårsafton?
I Danmark äter man ”fleskesteg” vid jul, men den passar lika bra en vanlig lördag. Här hittar du grundrecept på fläskstek på danskt vis.
Sväng ihop en god julstek av skinkstek. Denna ugnsbakta julstek smaksätts med äppeljuice, ingefära, kanel, kryddpeppar.
Kåldolmar är en traditionell rätt som många har smakat. Här är de i en ny tappning – kåldolmar med fläskfärs, apelsin och pistasch.
Fläsksteksburgare med rödkål och kryddig majonnäs görs bäst av en nylagad skiva fläskkarré. Här hittar du receptet på dessa goda burgare.
Griskind är en styckningsdetalj som blir allt mer populär. Här serverar vi bräserad griskind med broccoli och persiljepanko.
För dig som tar dina mackor på största allvar kommer här ett recept på en riktig gourmet-macka med fläskstek, rödkål och äpple som är fullproppad av smak!