Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd

Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd

Denna fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd är en härlig och fräsch rätt som är svår att motstå.

Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad

Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad

Denna fräscha och krispiga middagsrätt bestående av fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad passar när som helst på året.

Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar

Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar

Det danska smörrebrödet är en hel måltid i form av en macka. Servera den som lunch eller kvällsmål. Här serveras den danska klassikern smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar.

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Fläskkarré i massaman curry med vildris

Fläskkarré i massaman curry med vildris

Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.

Fläskfilémedaljonger med gnocchi och grönkål

Fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi

Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.

Lammstek med gremolata och grönsaksröra

Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata. 

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!

Bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner

Bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner

Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.

Pad-krapow med fläskfärs, kryddig mangosallad och ris

Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad

Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.

Stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon

Stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon

Dessa stekta och bakade jordärtskockor med jordärtskockbuljong och bacon är en mustig och trevlig förrättsbuljong som passar att laga när som helst på året.

Stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk

Stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk

I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.

Laga något gott med…

Nya recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Våra mest populära recept

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis. 

Utvalda recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Rulla till toppen