Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis

Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis

Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.

Kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa

Kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa

Dessa kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa är en rätt som både bjuder på härliga smaker och viss hetta.

Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd

Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd

Denna fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd är en härlig och fräsch rätt som är svår att motstå.

Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad

Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad

Denna fräscha och krispiga middagsrätt bestående av fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad passar när som helst på året.

Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar

Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar

Det danska smörrebrödet är en hel måltid i form av en macka. Servera den som lunch eller kvällsmål. Här serveras den danska klassikern smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar.

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Fläskkarré i massaman curry med vildris

Fläskkarré i massaman curry med vildris

Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.

Fläskfilémedaljonger med gnocchi och grönkål

Fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi

Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.

Lammstek med gremolata och grönsaksröra

Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata. 

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon

Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!

Bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner

Bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner

Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.

Pad-krapow med fläskfärs, kryddig mangosallad och ris

Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad

Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.

Laga något gott med…

Nya recept

Våra mest populära recept

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Utvalda recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Rulla till toppen