Koka ihop soja, mirin, risvinäger och honung till hälften så den blir lite simmig
Skär fläsket i halvcentimetertjocka skivor och grilla det över träkol. Var tålmodig, det brinner en hel del när fettet smälter över den glödande kolen. Det går naturligtvis att göra i stekpannan på spisen men allra godast blir det på träkol. Pensla fläskskivorna innan, under och efter grillningen med honungsglazen. När skivorna är välgrillade och ytan karamelliserad är fläsket klart.
Skala och grilla (eller stek) vitlöksklyftorna så de får fin rostad yta och är mjuka helt igenom.
Rosta sesamfröna i torr panna tills de är gyllenbruna. Mixa de rostade vitlöksklyftorna och sesamfröna med majonnäs, vit miso och sesamolja med en handmixer.
Rosta toastbröden krispiga i en torr panna på ena sidan.
Lägg bröden med den rostade sidan nedåt. Fördela på majonnäsen och lägg på en ordentlig portion kimchi. Lägg på ett par skivor sidfläsk och avsluta med en skiva bröd överst. Pressa ihop bröden och ät med händerna.