
Ragù Bolognese med pappardelle
Vill du veta hemligheten bakom en riktigt mustig Ragù Bolognese? Ha i fint tärnad lever i såsen och koka länge! Servera med en riktigt god pasta som exempelvis pappardelle.
Vill du veta hemligheten bakom en riktigt mustig Ragù Bolognese? Ha i fint tärnad lever i såsen och koka länge! Servera med en riktigt god pasta som exempelvis pappardelle.
Stekt fläsk med löksås är en riktigt klassisk husmansrätt. Här serveras mjukstekt lök i en krämig gräddsås tillsammans med knaprigt fläsk.
Ramen, som är en japansk soppa, är gott att servera som värmande middag. Denna ramen med chashu passar både till helg och vardag.
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.
Här är en rätt där du kan använda använder färsk fläsksida – gratäng med krispigt sidfläsk, fänkål och burrata.
Denna rosmarindoftande fläsksida med plommon, fänkål och svart vitlökskräm är en festlig och smakrik middagsrätt som är trevlig att bjuda på.
Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm är riktig husmanskost när det är som bäst.