Nya detaljer på styckningsscheman – här är listan!

Intresset för nya styckningsdetaljer är starkt och nya influenser och trender kommer hela tiden. Därför lanseras nu nya detaljer på våra styckningsscheman.

Svenskt kötts styckningsscheman utgår på klassiskt vis från djurkroppens anatomi och adderar sedan styckningsdetaljerna. Kunskapen om var detaljerna sitter gör det lättare att förstå deras egenskaper för tillagning.

På de nya styckningsschemana finns detaljer inspirerade av hur andra länder styckar. En nyhet är att inälvor, fett och ben har lagts till, vilket är ovanligt för svenska styckningsscheman.

Här är listan på alla nya styckningsdetaljer

Klicka dig vidare för att läsa mer och se bilder på varje detalj.

Ben, märg och fett bland nya nötdetaljer

Lammbräss och trippelstek två smarta detaljer av lamm

Styckarnas hemligheter avslöjade bland nya grisdetaljer

Beställ och läs mer

Styckningsscheman för nöt, gris och lamm i storlek 70×100 cm finns att beställa i vår shop.

Aktuellt

Ko i skogen

Därför gör svenskt kött skillnad

Ofta kritiseras kött när man pratar om klimat, men det är skillnad på kött och kött. Skillnaden är stor mellan svenskt kött och kött från EU eller övriga delar av världen.

Quiche Lorraine med spenat, purjolök och sidfläsk

Våra 7 bästa recept på goda pajer

Får vi slå ett slag för pajen? Paj är gott, enkelt att laga och passar lika bra till vardag som fest. Här bjuder vi på våra 7 bästa recept på goda pajer.

Rulla till toppen