Sök bland våra recept​

Svampfylld, baconlindad fläskfilé med råstekt blomkål och stuvad surkål

Svampfylld, baconlindad fläskfilé med råstekt blomkål och stuvad surkål

Varför inte laga klassiskt franskt? Sväng ihop svampfylld, baconlindad fläskfilé med råstekt blomkål och stuvad surkål till middagen och njut!

Ägg och bacon med bakad rotselleri och krassemajonnäs

Bacon och ägg med bakad rotselleri och krassemajonnäs

Vem har sagt att bacon bara passar till frukost. Varför inte prova bacon och ägg med bakad rotselleri och krassemajonnäs till middag?

Jordärtskockor och fläskkarré i curry med kokos och röda linser

Curry med röda linser, fläskkött, kokos och jordärtskocka

Denna värmande och mättande curry med röda linser, fläskkött, kokos och jordärtskocka är perfekt att laga som storkok och servera en kylig höstkväll.

Strimlat fläskkött i baobröd med lättpicklad kål och chilimajonnäs

Strimlat fläskkött i baobröd med lättpicklad kål och chilimajonnäs

Strimlat fläskkött i baobröd med lättpicklad kål och chilimajonnäs passar fint som fredagsmat. Köttet kan med fördel marineras dagen innan.

Fläskfilémedaljonger med grönkål, äpple och rödlök

Fläskfilémedaljonger med grönkål, äpple och rödlök

Dessa goda fläskfilémedaljonger med grönkål, äpple och rödlök är enkelt att göra, särskilt som du i många butiker hittar sköljd och färdigskuren grönkål.

Kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad

Kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad

Bogen är en av de mest smakrika delarna på grisen och köttet passar fint i en gryta. Som en kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad.

Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp

Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp

Southern fried griskind med honungs- och senapsdipp kan serveras som smårätt, förrätt eller som en del av en buffé.

Feijoada – brasiliansk böngryta med chorizo och fläskkarré

Feijoada – brasiliansk böngryta med chorizo och fläskkarré

Feijoada – brasiliansk böngryta med chorizo och fläskkarré passar fint i höstmörkret. Den blir så god eftersom kött och bönor är bra smakkamrater.

Tortilla med fläsklägg och kryddig butternut

Tortilla med fläsklägg och kryddig butternut

Sväng ihop en god tortilla med fläsklägg och kryddig butternut till höstens fredagsmiddag. Här hittar du också recept på egna tortillabröd.

Kryddig grisbog i tagine med brysselkålsallad

Kryddig grisbog i tagine med brysselkålsallad

I detta recept på kryddig grisbog i tagine med brysselkålsallad får köttet puttra långsamt till en härligt smakrik gryta.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål

Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.

Fransyska med krossad potatis och kålrabbisallad

Fransyska med krossad potatis och kålrabbisallad

Fransyska är en styckningsdetalj som även finns på gris. Här serveras denna fransyska med krossad potatis och kålrabbisallad med vinbär och dragon.

Nya recept

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg

Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Utvalda recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Rulla till toppen