Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis
Ärtor Française med knaperstekt fläsk och ugnsbakad potatis är en härlig vår- och sommarrätt som är lite lättare med massor av god smak.
Kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa
Dessa kryddiga fläskkotletter med jordärtskockor och tomatsalsa är en rätt som både bjuder på härliga smaker och viss hetta.
Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd
Denna fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd är en härlig och fräsch rätt som är svår att motstå.
Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad
Denna fräscha och krispiga middagsrätt bestående av fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad passar när som helst på året.
Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar
Det danska smörrebrödet är en hel måltid i form av en macka. Servera den som lunch eller kvällsmål. Här serveras den danska klassikern smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar.
Cassoulet med lammlägg
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.
Fläskkarré i massaman curry med vildris
Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.
Fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi
Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.
Lammstek med gremolata och grönsaksröra
Den här lammsteken steker du på något lägre temperatur och något längre tid än vanligt. Resultatet blir ett saftigt, vackert rosa kött. till steken serverar vi grönsaker anrättade som vid medelhavet och frisk gremolata.
Frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner
Denna bowl med fläskfilé, ångad spetskål och champinjoner är en härlig middagsrätt som passar fint att laga till helgen.
Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad
Denna Pad-krapow på fläskfärs med kryddig mangosallad är en festlig och smakrik middagsrätt som görs med svenskt fläskfärs.
Laga något gott med…
Nya recept
Lammtartar på smörstekt bröd med smetana
Thomas Sjögren har skapat denna lammtartar på smörstekt bröd med smetana, cornichons, torkade tomater.
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto och svensk hårdost är en härligt värmande rustik höstmiddag med recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Ögonsnacks till Halloween
Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.
Läskig tacospindel
Laga en läskig tacospindel till Halloween. Servera med klassiska tillbehör som sallad, gräddfil, salsa och ärtmole.
Cola-Yaki Burnt Ends
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.
Våra mest populära recept
Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.
Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.
Utvalda recept
Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.