
Fläsklägg med kål, bränd grädde och senap
Visst finns det fler läckra rätter med fläsklägg än klassisk ärtsoppa eller rotmos. Som dessa fläsklägg med kål, bränd grädde och senap.
Krispiga fläskköttbullar med bakade morötter, tomater och fetaost
Dessa krispiga fläskköttbullar med bakade morötter, tomater och fetaost är en ny och god tappning på köttbullar. Dessa rullas i panko och steks krispiga.
Mustig ragu med fläskkött, pasta och tomatsallad
Släng ihop en jättegod pastarätt! Som en mustig ragu med fläskkött, pasta och tomatsallad.
Köttbullar på fläskfärs med chili, lime och curry
Köttbullar är en riktig klassiker som kan varieras på en mängd olika vis. Här är annorlunda tappning – köttbullar på fläskfärs med chili, lime och curry.
Thailändsk sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål
Precis som i all mat från det thailändska köket går denna sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål snabbt att tillaga. Förbered gärna ingredienserna
Frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor
Ta tillvara hela djuret – så kallad nose to tail. Prova med vårt recept på frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor.
Bakad grissida med sofrito och grillad sallad
Bakad grissida med sofrito och grillad sallad är en god och fräsch middagsrätt där färsk grissida långbakas i ugn.
Stekt grishjärta med kryddiga kikärtor, mynta och stekt kål
Traditionellt brukar grishjärta serveras i gräddsås, men i detta recept på stekt grishjärta med kryddiga kikärtor, mynta och stekt kål får det en ny twist.
Bruschetta med lever, örtsallad och parmesan
Lever är så mycket mer än bara leverpastej på mackan. Prova denna bruschetta med lever, örtsallad och parmesan!
Grillspett med sommargrönsaker, fläskfilé och lever
Prova något annorlunda – som dessa härliga grillspett med sommargrönsaker, lever och fläskfilé.
Spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.
Sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär
Hjärtat är en otroligt underskattad del av grisen. Prova denna sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär är både som både är vacker och annorlunda.
Laga något gott med…
NYA RECEPT

Bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs
Detta recept på bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs är lite som en öppen taco. Karrén behöver sex timmar i ugnen, så här gäller planering.

Frikadeller i currysås med korngryn och mynta
Dessa frikadeller i currysås med korngryn och mynta är en riktigt härlig och smakrik rätt att laga till vardagsmiddagen.

Filippinsk adobo med blomkål, solrosfrön och stekt ägg
I detta recept på filippinsk adobo med blomkål, solrosfrön och stekt ägg får skinkstek marinera i vinäger, soja och vitlök.

Sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost
Fläskkarré är en mör och smakrik styckningsdetalj. Här serveras en sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost samt morotsdressing.

Rosmarindoftande fläsksida med plommon, fänkål och svart vitlökskräm
Denna rosmarindoftande fläsksida med plommon, fänkål och svart vitlökskräm är en festlig och smakrik middagsrätt som är trevlig att bjuda på.

Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm
Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm är riktig husmanskost när det är som bäst.
våra mest populära recept

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.

Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.
UTVALDA RECEPT

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.

Kålpudding
Kålpudding är en härlig husmansrätt som du kan passa på att laga under hösten när vitkålen är som finast.

Ugnsbakad lammlägg med långbakad kål och nötter
Detta är ett härligt recept av Anette Rosvall med svenska råvaror – och naturligtvis med svenskt kött. Receptet kan lagas både i ugnen och på grillen.