
Grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.
Fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad
När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron passar fint som värmande vardagsmat. Ribollita är en klassisk soppa från Toscana i Italien.
Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi
Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.
Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost
Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost är en otroligt snabblagad ”piatto unico”.
Nuggets av fläskfilé med örthummus
Dessa nuggets av fläskfilé med örthummus är snabbmat på det sofistikerade, smakfulla och mättande sättet. Planera att köttet ska marinera 1 timme.
Fläskkarré med rotmos och kålsallad
Fläskkarré är bra kött som håller sig smakfullt och saftigt under långkok tack vare sin rika marmorering – här i fläskkarré med rotmos och kålsallad.
Bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs
Detta recept på bakad karré med spröda polentachips och chilimajonnäs är lite som en öppen taco. Karrén behöver sex timmar i ugnen, så här gäller planering.
Frikadeller i currysås med korngryn och mynta
Dessa frikadeller i currysås med korngryn och mynta är en riktigt härlig och smakrik rätt att laga till vardagsmiddagen.
Filippinsk adobo med blomkål, solrosfrön och stekt ägg
I detta recept på filippinsk adobo med blomkål, solrosfrön och stekt ägg får skinkstek marinera i vinäger, soja och vitlök.
Sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost
Fläskkarré är en mör och smakrik styckningsdetalj. Här serveras en sotad fläskkarré med rostade morötter och blåmögelost samt morotsdressing.
Laga något gott med…
NYA RECEPT

Grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.

Fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad
När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.

Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron passar fint som värmande vardagsmat. Ribollita är en klassisk soppa från Toscana i Italien.

Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.

Fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi
Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.

Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost
Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost är en otroligt snabblagad ”piatto unico”.
våra mest populära recept

Fläskpannkaka med lingon
Fläskpannkaka med lingon är en riktig husmansrätt, som är enkel att tillaga. Perfekt att göra om du fått sidfläsk över och dessutom riktig budgetmat.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
UTVALDA RECEPT

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.

Kålpudding
Kålpudding är en härlig husmansrätt som du kan passa på att laga under hösten när vitkålen är som finast.

Ugnsbakad lammlägg med långbakad kål och nötter
Detta är ett härligt recept av Anette Rosvall med svenska råvaror – och naturligtvis med svenskt kött. Receptet kan lagas både i ugnen och på grillen.