Värm ugnen till 160°. Skär köttet i strimlor. Rör ihop limeskal, limesaft, hoisinsås, soja, socker, peppar och chilipulver i en skål. Vänd ner köttet i marinaden och låt det stå och dra 5 minuter. Lägg sedan över köttet med marinaden i en ugnssäker form. Ställ in formen i ungen och tillaga 30 minuter. Innertemperaturen i köttet ska vara 62°.
Häll buljong, svamp, vitlök och fisksås i en gryta. Tillsätt limebladen och låt koka upp. Sänk värmen till låg och låt buljongen sjuda i 5 minuter. Stäng sedan av värmen och låt buljongen stå och dra i 10–15 minuter. Ta upp limebladen. Smaka av och justera eventuellt kryddningen med lite extra fisksås. Sila över buljongen i en annan gryta, och spara svampen och vitlöken.
Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skala och dela äggen. Klipp noribladet i tunna strimlor.
Servering: Hetta upp buljongen. Fördela kött, nudlar, svamp, vitlök, groddar, salladslök och nori i varma serveringsskålar. Häll på den heta buljongen, lägg ett halvt ägg i varje skål och toppa med rädisor, chili och koriander. Servera med limeklyftor så att varje gäst själv kan pressa saften över soppan.