Fläskbuljong: Värm ugnen till 250°. Dela grisfötterna på längden, lägg dem i en kastrull och häll på vatten så att det täcker. Koka upp vattnet och stäng av värmen när det börjar koka. Ta upp grisfötterna och skölj dem under under rinnande kallt vatten. Lägg grisfötterna på en plåt tillsammans med lök, champinjoner, vitlöksklyftor och ingefära. Ställ in plåten i ugnen och rosta i 35 minuter.
Ta ut plåten och lägg över grisfötter och grönsaker i en kastrull. Fyll upp med vatten. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud cirka 10 timmar. Fyll på med mer vatten om det behövs under tiden. När buljongen har kokat klart ska det vara 2 liter buljong kvar. Sila buljongen genom en finmaskig sil och vispa ner misopastan. Krydda med salt.
Sojamarinerade äggulor: Blanda soja och mirin i en skål. Separera äggulorna från vitan och lägg ner dem i marinaden. De är krämiga och färdigmarinerade efter ca 10 timmar.
Servering: Koka nudlarna i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Hetta upp en stekpanna med matolja. Stek vitlöksklyftorna och chilin i cirka 2 minuter. Tillsätt räkorna och stek dem klara, ca 2 minuter. Fördela buljongen i 4 serveringsskålar. Lägg ner de kokta nudlarna och toppa med marinerade äggulor, vitlöksstekta räkor, salladslök, sesamfrön och chiliolja.
Tips
Äggvitorna som blir över går bra att använda till maräng.