
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron passar fint som värmande vardagsmat. Ribollita är en klassisk soppa från Toscana i Italien.
Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron passar fint som värmande vardagsmat. Ribollita är en klassisk soppa från Toscana i Italien.
Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.
Denna jordärtskockssoppa med snabbstekta grytbitar och bladpersilja är en riktig klassisk soppa som här blir en perfekt vardagsmiddag.
Denna thaisoppa med innanlår av skinka, lime, ingefära och kokosmjölk görs av svenskt innanlår och får sällskap av thailändska smaker.
Nudlar, kött, svamp och grönsaker i en buljong blir denna ramen med fläskkotlett och shiitake. Gott och värmande.
Denna härliga potatissoppa med skinka och grönkål är perfekt att göra när man vill ta tillvara på julresterna och minska svinnet.
Det här är rysk rödbetssoppa på Anette Rosvalls vis med sidfläsk som stekts krispigt. Klassiska tillbehör som saltgurka och smetana serveras till.
Frikadeller: Lägg brödbitarna i en skål och häll på grädden. Tillsätt lök och vitlök, salt och peppar och låt stå och dra i ca 15 …
Bogbladsplatta av nöt är en styckningsdel som du kan hitta i manuell köttdisk. Den kommer från nötkreaturets framdel och är något hårdare i konsistensen än högrev, vilket gör att den passar utmärkt i soppa, eftersom köttbitarna håller ihop fint även efter kokning.
Det blir ofta mycket mat över efter julbordet på julafton. Minska ditt matsvinn och laga det här receptet på spenatsoppa med rest-topping.
Det här är traditionell svensk husmanskost, kött med ben som ger en fantastisk buljong med mycket umamismak. För extra mättnad kan du servera gammaldags klimp i soppan.
Kassler är en praktisk och användbar styckningsdetalj som passar fint att använda till lite av varje . Här i en soppa.