Pasta med fläskytterfilé, champinjoner och soltorkade tomater
Denna pasta med fläskytterfilé, champinjoner och soltorkade tomater är en god och lyxig husmansrätt som passar perfekt att laga till helgen.
Denna pasta med fläskytterfilé, champinjoner och soltorkade tomater är en god och lyxig husmansrätt som passar perfekt att laga till helgen.
Helstekt fläskytterfilé med stuvad savojkål och potatismynt är både festligt och gott. Denna rätt passar att servera till helgen, till nyår eller påsk.
En lågtempad skinkstek med vitlök, örter, rostad citron och balsamicosky är en perfekt ersättare för lammsteken i påsk.
Laga något festligt för en mindre peng, som helstekt fläskytterfilé med knaprig topping, rotselleripuré och balsamicosky.
För dig som tar dina mackor på största allvar kommer här ett recept på en riktig gourmet-macka med fläskstek, rödkål och äpple som är fullproppad av smak!
Nudlar, kött, svamp och grönsaker i en buljong blir denna ramen med fläskkotlett och shiitake. Gott och värmande.
I den här rätten bestående av fläskstek med rotselleri, nypon och timjan gifter sig smakerna av nypon och rotselleri med fläsket fantastiskt bra.
Dessa färska vårrullar med wokstrimlor av fläskkött och gomadressing är en god rätt att svänga ihop. Servera som förrätt, bufférätt eller drinktilltugg.
När man ska laga kotlettrad i ugn finns det några knep. Här hittar du dem samt receptet på hur man gör ugnsstekt kotlettrad med ben.
Grillad fläskkotlett med färskoströra som serveras med grillad sparris och baby gemsallad, det kan kanske inte bli somrigare än så?
När du steker kotlettrad som får ha kvar ben, fett och svål får du ett utomordentligt välsmakande kött. Fettet smälter ut och gör köttet smältande mört och saftigt. Benen tillför umami-smak. Och den knapriga svålen är en delikatess i sig. Servera med en ljuvlig variation på kål.
Kotlettrad som får sällskap av en härlig tomatsås och ett frasigt täcke av ströbröd och provençalska örter. Det blir 8 portioner av receptet, för lagar du en mindre bit finns det risk att köttet blir torrt.