
Sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär
Hjärtat är en otroligt underskattad del av grisen. Prova denna sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär är både som både är vacker och annorlunda.
Hjärtat är en otroligt underskattad del av grisen. Prova denna sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär är både som både är vacker och annorlunda.
I denna risotto med rimmat sidfläsk, primörer och gremolata får hela våren plats på en och samma tallrik. Laga nu när de svenska primörerna är i säsong.
Secreto Iberico, eller halsbit, är en ypperlig detalj för grillen med sin fina marmorering. Prova grillad Secreto Iberico med chorizoris och romescosås.
Sugen på att grilla? Dessa grillade fläskkotletter med salsa verde och snabbpickles är perfekt att svänga ihop som en härlig middag under sommaren.
Till sommarens grillning passar det utmärkt med en läcker och smakrik macka – som denna sandwich med grillat sidfläsk, kimchi och sesammajonnäs.
Grillad secreto med couscous och tomat- och fänkålschutney är en riktig goding att svänga ihop till sommarmiddagen.
Du grillar väl svenskt i sommar? Varför inte prova grillad spetskål med bacondressing? Här hittar du receptet.
Dessa kryddiga BBQ-ribs med krämig majs och stekt hjärtsallad passar perfekt när man vill grilla svenskt under sommaren.
Grillad fläskfilé med bacon och sparris är en härlig sommarrätt att lägga på grillen. Passa på nu när den svenska sparrisen är i säsong.
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
Sugen på en riktigt lyxig klassiker till nyår? Testa Sigird Báránys recept på Biff Wellington med madeirasås, rostad potatis och jordärstkocka.
På nyårsafton passar en riktigt lyxig förrätt som tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka.
Hjärtat är en otroligt underskattad del av grisen. Prova denna sallad med grillat grishjärta och svarta vinbär är både som både är vacker och annorlunda.
I denna risotto med rimmat sidfläsk, primörer och gremolata får hela våren plats på en och samma tallrik. Laga nu när de svenska primörerna är i säsong.
Secreto Iberico, eller halsbit, är en ypperlig detalj för grillen med sin fina marmorering. Prova grillad Secreto Iberico med chorizoris och romescosås.
Sugen på att grilla? Dessa grillade fläskkotletter med salsa verde och snabbpickles är perfekt att svänga ihop som en härlig middag under sommaren.
Till sommarens grillning passar det utmärkt med en läcker och smakrik macka – som denna sandwich med grillat sidfläsk, kimchi och sesammajonnäs.
Grillad secreto med couscous och tomat- och fänkålschutney är en riktig goding att svänga ihop till sommarmiddagen.
Du grillar väl svenskt i sommar? Varför inte prova grillad spetskål med bacondressing? Här hittar du receptet.
Dessa kryddiga BBQ-ribs med krämig majs och stekt hjärtsallad passar perfekt när man vill grilla svenskt under sommaren.
Grillad fläskfilé med bacon och sparris är en härlig sommarrätt att lägga på grillen. Passa på nu när den svenska sparrisen är i säsong.
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
Sugen på en riktigt lyxig klassiker till nyår? Testa Sigird Báránys recept på Biff Wellington med madeirasås, rostad potatis och jordärstkocka.
På nyårsafton passar en riktigt lyxig förrätt som tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka.
Traditionellt brukar grishjärta serveras i gräddsås, men i detta recept på stekt grishjärta med kryddiga kikärtor, mynta och stekt kål får det en ny twist.
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.
Grillad fläskfilé med bacon och sparris är en härlig sommarrätt att lägga på grillen. Passa på nu när den svenska sparrisen är i säsong.
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
Detta härliga recept på fläskkotlett med lavendelhonung och caponata passar bra att servera till påsk.
Fira påsken med örtiga, parmesanmatade polpette pasquale – italienska påskköttbullar som badar i en kryddig tomatsås. Fungerar precis lika bra med mald gris och/eller lamm.
Flankstek i bit är en god styckningsdetalj att steka i panna. Rustika rotfrukter och lök, som rostats i ugn, och en sås med örter passar fint till.
Fransyska innehåller mycket bindväv och muskelfibrerna är ganska grova, så tillagning i fuktig värme under lång tid passar perfekt för att få fram bästa smak och mörhet.
Fläskpannkaka med lingon är en riktig husmansrätt, som är enkel att tillaga. Perfekt att göra om du fått sidfläsk över och dessutom riktig budgetmat.
Kålpudding är en härlig husmansrätt som du kan passa på att laga under hösten när vitkålen är som finast.
Detta är ett härligt recept av Anette Rosvall med svenska råvaror – och naturligtvis med svenskt kött. Receptet kan lagas både i ugnen och på grillen.
Entrecotekappan är den ganska tunna muskeln som ligger ovanpå entrecoten. Den är ytterst mör och passar perfekt för grillning i het glöd. Här får den sällskap av helgrillad spetskål och ett härligt brynt vitlökssmör.