Torka av kotletterna, krydda dem med salt och peppar och låt stå i 15 minuter.
Rotselleripuré: Lägg ner rotsellerin i en gryta med mjölk och vatten. Koka upp, sänk värmen och sjud sellerin mjuk, ca 15 minuter. Mixa sellerin och blanda ner smör, tills purén är blank och slät. Smaka av och justera kryddningen med salt och peppar.
Sojaglaserad svamp: Lägg svamp och vitlök i en liten gryta. Häll på soja och vatten, och lägg ner stjärnanis. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud utan lock tills att all vätska har kokat in.
Hetta upp smöret i en panna, strö ner kanel och bryn köttet 1 minut på varje sida. Sänk värmen till låg och stek kotletterna totalt i 3-4 minuter, beroende på köttets tjocklek. Vänd några gånger under stekningen. Köttets innertemperatur ska vara 70° där det är som tjockast.
Servering: Servera kotletterna nystekta med rotselleripurén och svampen.