Hamburgare: Skölj bönorna ordentligt och mosa dem med en gaffel. Blanda samman med köttfärs, ägg, ströbröd, salt och peppar. Forma till 4 stora eller 8 små biffar Låt biffarna stå till sig i kylskåp i ca 30 min. Stek dem i matfett i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida.
Picklad rödlök: Lägg löken i en väldiskad burk. Häll ättika, socker, vatten och salt i en kastrull. Koka upp, sänk värmen till medel och sjud tills sockret löst upp. Häll lagen över löken. Låt svalna och förvara i kylskåp.
Koriandermajonnäs: Hacka koriandern grovt. Mixa ägg, vinäger, salt och koriander med en stavmixer. Häll i oljan droppvis och fortsätt mixa tills all olja är nedvispad i majonnäsen.
Värm ugnen till 225°. Lägg bakplåtspapperet i en långpanna och bre ut rotfrukterna i den. Ringla över olivolja och rör om med händerna. Strö över salt och hackad rosmarin. Ställ in långpannan i ugnen och tillaga 25 − 30 minuter, eller tills rotfrukterna är mjuka.
Servering: Duka fram alla tillbehör i skålar. Servera hamburgarna och brödet och låt var och en lägga ihop sin hamburgare genom att ta av de tillbehör som de gillar bäst.