Nötkött: Nötfärs

Hamburgare med coleslaw

Strimla vitkålen till coleslaw fint, blanda strimlorna med salt i en skål och låt stå cirka en timme för att mjukna. Forma färsen till fyra …

Läs mer

Pannbiff med löksky

Det här är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Du serverar pannbiffarna med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis. 

Läs mer

Pannkakssnurror

Pannkakssnurror är trevligt att bjuda på som förrätt eller mingelmat. De är också praktiska att packa i matsäckskorgen till utflykten. 

Läs mer

Oktobersoppa

Den här soppan påminner oss om höstens rikedomar och skördefest. Den sprakar av färg och vitaminer, och är dessutom både snabb och enkel att laga. 

Läs mer

Baconlindade färsbiffar

Värm ugnen till 200°. Blanda samman färs, salt och peppar. Rör ner ägg, potatismjöl, mjölk och basilika. Forma färsen till 8−10 biffar, ca 2 …

Läs mer