Sätt ugnen på 200°C.
Blanda samman ingredienserna till senapskrämen. Ha ner i en spritspåse och låt ligga i kylen till servering.
Repa och tvätta grönkålen. Hacka ner den mindre bitar och stek den mjuk i smör. Salta och peppra efter smak.
Rulla ut smördegen på bänken. Fördela ut den smörstekta grönkålen och rulla ihop till en rulle (spara lite grönkål till dekoration).
Skär små stubbar, ca 2 cm höga. Ställ stubbarna på en plåt med bakplåtspapper och tryck till lite lätt med handen på varje snurra.Sätt in i ugnen i ca 10 minuter tills de är bakade och gyllene.
Lägg upp grönkåls-snurrorna på ett serveringsfat. Spritsa på en härlig klick senapskräm och sätt en liten skink-ros på varje. Dekorera med någon färsk ört eller stekt grönkål. Redo att serveras på minglet!