Skinka

Oxrullader med fransk potatiskaka

Oxrulader med fransk potatiskaka

De här oxruladerna är fyllda med fransk senap, franska örter, gurka och skinka. Det är en klassisk fyllning i rulader. Rätten passar fint att servera med en potatiskaka.

Gratäng med julskinkerosor

Gratäng med julskinkerosor

Har du fått rester över från julbordet? Denna dekorativa gratäng med julskinkerosor är perfekt att svänga ihop av julresterna.

Char sui av skinkrostbiff med mandarinpannkakor och grönsaker

En styckningsdetalj som kan skäras ut från skinkan kallas skinkrostbiff, eftersom köttet ungefär motsvaras av rostbiffen på nötkreaturet. Till den här rätten ska köttet marinera över natten och tillagningen tar upp till 4 timmar. Char siu är det traditionella kantonesiska sättet att tillreda grillat griskött, och här serverar vi det med traditionella kinesiska tillbehör.

Nattbakad hel skinka av rapsgris med kummin och enbär

När du bakar skinka i ugnen på låg temperatur tar det längre tid än på hög. Den här skinkan behöver natten på sig, men blir gudomligt god. Räcker till många och passar bra som bufférätt eller som tilltugg. Receptet är framtaget i samarbete med Årets Kock.

Misogriljerad julskinka

Misogriljerad julskinka

Trött på den gamla vanliga griljeringen till julskinkan med senap och ströbröd? Testa misogriljerad julskinka för en asiatisk touch på julbordet.

Scroll to Top