Bräserade grisfötter på kinesiskt vis
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Dessa julsmörrebröd julkorv, äpple, rödkål och senapscreme är perfekta att bjuda på till glöggfikat eller glöggminglet.
Visste du att resterna från julbordet gör sig utmärkt som festliga snittar? Varför inte prova dessa aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis?
Släng inte resterna! Dessa mini-sliders med skinkröra passar fint att servera till nyårsfesten och låter dig ta till vara på både julskinka och grönkål.
Har du fått rester över från julafton? Dessa goda snittar bestående av kavring med julkorv, brysselkål och brynt smör är festliga att servera på nyårsafton.
Dessa lättlagade grönkålssnurror med rökt skinka och senapskräm är en utmärkt aptitretare till jul som låter dig ta tillvara av julens bästa råvaror.
Kokt rödbeta med getostboll rullad i baconkrisp och pistage är ett recept på festliga aptitretare, framtaget av Catarina König.
Bjud på ett gott tillbehör till glöggen. Dessa läckra aptitretare med rökig skinkröra i hjärtsallad med picklade senapsfrön är skapade av Catarina König.
Bjud på något annorlunda till glöggminglet. Dessa pinchos med lammrostbiff kräm på getost och julpicklad rödlök är festligt och gott till glöggen.
Dessa glöggsnittar bestående av sötpotatischips med baconcrunch och kräm på gräddädelost passar fint att bjuda på till glöggminglet.
Bjud på goda snittar till julminglet. Detta recept på smörstekt vörtbröd med leverpastej, romrussin och cornichons är framtaget av Catarina König.
Den här läckra tartaren passa fint såväl till förrätt som bufférätt. Lägg upp på surdegsbröd, toppa med emulsion och tunna skivor av syltat kålrabbi. I receptet finns också en vegetarisk variant med svampduxelle istället för tartar. Recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.