Skär kalvsyltan till 24 kuber och lägg dem svalt (genom att skära kalvsyltan först ser du hur stora kuberna blir).
Skala rödbetorna och koka dem hela i saltat vatten i 35 minuter – snåla inte med vattnet. Låt rödbetorna svalna och skär sedan ut 24 kuber. (Tips! rödbets-spillet kan man göra en liten omgång rödbetssallad av och toppa andra festliga snittar med – exempelvis på kalvsylta.)
Koka upp vatten och rör i socker, ättika och en nypa salt. Rör tills sockret löst upp sig och låt lagen svalna. Lägg i rödbetskuberna och låt dem ligga och dra i en timme. Lyft ur och låt dem torka till.
Skär potatisen till 24 lika stora kuber. Stek kuberna i smör i en stekpanna tills de fått yta. Smaka av med lite salt.
Hacka timjan och dutta kalvsyltekuberna runt om i örthacket. Ställ de tre ingredienserna på varandra med kalvsyltan överst. Ha ner creme fraiche i en spritspåse och spritsa på en liten klick överst på alla tornen. Trä igenom en tandpetare och dekorera med en liten örtkvist på toppen.