Bräserade grisfötter på kinesiskt vis
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Nose to tail är ett smart sätt att ta vara på hela djuret. Varför inte prova dessa bräserade grisfötter på kinesiskt vis? Smart och gott!
Krämiga och frasiga kroketter på slarvsylta passar perfekt som tilltugg till champagne. Första rätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött.
Thomas Sjögren har skapat denna lammtartar på smörstekt bröd med smetana, cornichons, torkade tomater.
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.
Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.
Dessa frasiga rårakor med pepparrotskräm, sidfläsk, grönkålschips och whiskeylingon är framtaget av Emilia Nilsson. Perfekt till påskbuffén!
Ta tillvara hela djuret – så kallad nose to tail. Prova med vårt recept på frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor.
Bjud på en fräsch och lättsam rätt till sommarmiddagen. Som dessa spröda snacks med fläsksvål, smågurkor och grönpepparmajonnäs.
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!
Visste du att resterna från julbordet gör sig utmärkt som festliga snittar? Varför inte prova dessa aptitretare med kalvsylta, rödbeta och stekt potatis?
Släng inte resterna! Dessa mini-sliders med skinkröra passar fint att servera till nyårsfesten och låter dig ta till vara på både julskinka och grönkål.