Ägghalvor med rökt lammröra toppad med stenbitsrom och färska örter
Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.
Testa att kombinera lamm och ägg till påsk med de här ägghalvorna med rökt lammröra, toppade med rom, kapris, honung och citron.
Dessa fläskkotletter med ugnsbakad purjolök, apelsindressing och hasselnötter är en härlig festrätt som passar att servera inför jul.
I Danmark äter man ”fleskesteg” vid jul, men den passar lika bra en vanlig lördag. Här hittar du grundrecept på fläskstek på danskt vis.
Sväng ihop en god julstek av skinkstek. Denna ugnsbakta julstek smaksätts med äppeljuice, ingefära, kanel, kryddpeppar.
Kålrotslåda är en klassisk finsk julrätt där man kokar kålrot i spadet från kokt julskinka. Servera till julbordets köttbullar och prinskorv.
Gör en annorlunda sill till julafton, påsk eller midsommar. Denna baconsill är en sill i vit sås som smaksätts med bacon, pepparrot och dill.
Dessa julsmörrebröd julkorv, äpple, rödkål och senapscreme är perfekta att bjuda på till glöggfikat eller glöggminglet.
För dig som tar dina mackor på största allvar kommer här ett recept på en riktig gourmet-macka med fläskstek, rödkål och äpple som är fullproppad av smak!
Testa det här receptet på Porchetta till julbordet som Sigrid Bárány har skapat. servera med apelsin- och fänkålssallad.
Detta recept på hemgjord chipolata med ölbräserad lök och spetskål, morotsstomp och äppelsenap är framtaget av Sigrid Bárány.
Detta recept på paté en croute med portvinsfikon är framtaget av Sigrid Bárány.
Detta recept på ingefärsbräserad fläskkarré med äpplen, brysselkål och rödbetor är framtaget av Sigrid Bárány.