Rökt skinka

Wraps med skinka och krämig sallad

Wraps med skinka och krämig sallad

Dessa wraps med skinka och krämig sallad är smidiga att ta med ut på picknicken såväl som i pulkabacken på sportlovet eller i skogen på höstlovet.

Ögonsnacks till Halloween

Ögonsnacks till Halloween

Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.

Oxrullader med fransk potatiskaka

Oxrulader med fransk potatiskaka

De här oxruladerna är fyllda med fransk senap, franska örter, gurka och skinka. Det är en klassisk fyllning i rulader. Rätten passar fint att servera med en potatiskaka.

Rökt skinka på potatisbädd

Små potatisrundlar som gratineras i ugnen med skinka och mozarella på toppen. En snabblagad lunch- eller kvällsrätt. Servera den rykande het med krispiga gröna blad. 

Minipizzor med rökt skinka och chèvre

På buffé är det trevligt att ställa fram en massa olika rätter. Något som de flesta brukar uppskatta är minipizzor. De här får kraftig smak av chèvre och rökt skinka. 

Tre goda tapas med bog och skinka

Tre goda tapas med bog och skinka

Dessa tre goda tapas med bog och skinka passar fint att laga tillsammans med familj och vänner eftersom alla kan hjälpas åt i köket och laga varsin rätt.

Ostfondue med skinka

Ostfondue med skinka

Ostfondue med skinka är trevligt pyssel som liten kvällsrätt eller att servera som natta-mat. Använd en träslev och rör i åttor när ostmassan värms på spisen. Det minskar risken för att osten bränner fast.

Rulla till toppen