Pytt i panna med rökt skinka | Svenskt Kött

Pytt i panna med rökt skinka

Denna pytt i panna med rökt skinka är en god omväxling till klassisk pytt på nötkött. Det här är snabb och enkel vardagsmiddag vilket passar fint när man har ont om tid i köket.

Ingredienser

4 portioner

300 g rökt skinka, tärnad 1×1 cm
700 g potatis, tärnad 1×1 cm
200 g morötter, tärnade 1×1 cm
3 msk smör
200 g sockerärtor, delade
salt och malen svartpeppar
1 dl gräslök, hackad

Till servering:
inlagda rödbetor
knäckebröd

Gör så här

Stek potatis och morötter i smör tills de är nätt och jämnt mjuka, ca 10 minuter.

Tillsätt skinka och sockerärtor, och stek ytterligare någon minut. Krydda med salt och peppar och blanda ner gräslök.

Servera med knäckebröd och inlagda rödbetor.

FLER RECEPT

Rulla till toppen