Blogg

Innanlår ursprung

Ett ursprung som märks

Fler och fler konsumenter efterfrågar ursprungsmärkning. Svenskt kött är numera tydligt uppmärkt i butik, men varför går det så långsamt för restaurangerna?

Läs mer

Annorlunda taco

Taco kan ju vara gott – här kommer en variant! I mitt förra inlägg nördade jag ner mig i en av de svåraste köttdetaljerna, men också …

Läs mer

Tiden för Brisket är här

Då var det ett tag sen man skrev ett inlägg och under tiden har sommaren passerat och det börjar komma lite regn, svalare tider och …

Läs mer

Köttproduktion kan fånga koldioxid från atmosfären

N ötkreatur, kor, har en stor potential att lagra in mer kol än de släpper ut och på så vis minska halterna koldioxid i atmosfären. Hur mycket kolinlagring som sker per kilo nötkött är dock en fråga som både idag och i framtiden nog aldrig kommer kunna få ett exakt svar. Det beror helt enkelt på.

Läs mer

Nu blir det BBQ!

Sist jag var inne i bloggvärlden skrev jag för Scan vill jag minnas, då handlade det om Rapsgrisen och året var 2012. Sedan dess har …

Läs mer