Nyheter

Det är skillnad på kött och kött

Var och en väljer själv vad den vill äta, men när du äter kött – välj svenskt, det är både hållbart och smart. Sveriges lantbruk ligger i framkant när det kommer till resursmedvetenhet, god djuromsorg samt hänsyn till klimat och miljö.

Festliga nyårsrecept för ugnen

Dags att börja fundera över vad man ska servera till nyårsaftonens festliga middag. Här bjuder vi på tips samt nio festliga recept med lamm, nöt och gris, som alla lagas i ugnen.

Ny vd på Svenskt Kött

Isabel Moretti blir ny vd på Svenskt Kött vid årsskiftet. Hon har de senaste 10 åren varit på LRF där hon varit chef för Energi och miljöenheten.

Äldre artiklar

Allt du behöver veta om julskinka

Nu drar advent igång med glöggmingel och julförberedelser och julskinkorna fyller butiksdiskarna. Vi har laddat upp med fakta om julbordets favorit.

Titta in i grisstallet

Hur har svenska grisar det egentligen? Nu kan du hälsa på hos Jeanette Blackerts grisar och se själv hur bra de har det.

Scroll to Top