Torka av köttet med hushållspapper. Krydda med salt och peppar. Koka matvetet i lättsaltat vatten i 10 minuter. Ta grytan av värmen och låt vetet stå och dra. Blanda samman löken med limeskal och limesaft, honung och salt. Blanda samman koriander, mynta och yoghurt till örtyoghurten, och ställ det kallt till servering.
Hetta upp oljan i en wok eller panna på hög värme. Stek chili och ingefära ett ögonblick. Tillsätt det strimlade köttet och stek på alla sidor. Det tar 1–1½ minut. Lägg över köttet på en tallrik och håll det varmt.
Hetta upp ny olja och fräs kålen i några minuter på hög värme. Den ska falla isär lite men fortfarande vara krispig. Tillsätt rödlöken med sin marinad och matvetet. Blanda väl och smaksätt av med salt, peppar och soja. Tillsätt köttet. Kontrollera att köttet är färdigstekt genom att skära i den tjockaste strimlan och se om den är svagt rosa eller helt genomstekt. Servera genast.