Lägg köttstrimlorna i en bunke och strö salt på. Låt det stå i minst 15 minuter.
Citron- och persiljemarinad: Hetta upp en stekpanna och rosta citronhalvorna med den skurna sidan neråt ca 5 minuter. Lägg persiljan i en skål och pressa över saften från citronhalvorna. Tillsätt olja, salt och peppar, och blanda samman.
Värm smöret till stekning i en panna på hög värme och låt det bli gyllenbrunt. Bryn strimlorna ca 2 minuter. Sänk värmen till låg och låt köttet steka klart i 20–30 minuter. Rör om då och då. Vänd sedan ned de varma strimlorna i marinaden.
Quinoasallad: Skölj quinoan enligt anvisning på förpackningen. Lägg den i en kastrull och tillsätt buljong, lök och vitlök. Koka upp, sänk värmen till medel och sjud utan lock i 15–20 minuter. Bryt broccolin i buketter. Skala stammen tills det vita syns och skiva den. Hetta upp sesamoljan i en panna och stek broccolin ca 1 minut. Tillsätt soja och vatten och koka upp. Sänk värmen till medel och sjud broccolin al dente.
Servering: Krydda quinoan med salt och peppar. Vänd ner broccolin i den varma quinoan och lägg det marinerade köttet ovanpå salladen.