Rosta korianderfrön, stjärnanis och chili flakes i en torr, het panna. Krossa dem i en liten mortel eller kryddkvarn. Lägg minutstrimlorna i en skål, vänd ner de rostade kryddorna, salt och peppar. Låt dra i ca 15 minuter.
Hummus: Lägg i kikärtorna i skålen till en matberedare med lite av vattnet från burken. Kör ärtorna med olja, yoghurt, vinäger och honung i matberedaren till en slät hummus. Krydda med salt och peppar. Lägg upp i en skål.
Saltad kål: Lägg kålen i en skål, strö över salt och peppar och gnid in i kålen. Låt den stå och dra i 10-15 minuter. Vänd ner mynta och koriander i kålen. Lägg upp i en skål.
Hetta upp oljan till stekning i en panna. Bryn köttet 1 ½ minut i omgångar och lägg upp i en skål. Värm tortillabröden.
Servering: Låt var och en fylla sitt tortillabröd med hummus, kål, yoghurt och köttstrimlor.