
Fläsklägg i wok med grönsaker och äggnudlar
Fläsklägg är en prisvärd och smakrik styckningsdetalj som kan användas i många rätter. Här samsas fläsklägg i en wok med grönsaker och äggnudlar.
Fläsklägg är en prisvärd och smakrik styckningsdetalj som kan användas i många rätter. Här samsas fläsklägg i en wok med grönsaker och äggnudlar.
I detta recept på stekt ris med grönsaker och marinerat stekfläsk tar man rimmat sidfläsk och marinerar i hoisinsås för att få den riktiga asiatiska smaken.
Grön curry har sitt ursprung i Thailand och är ofta kryddig och god – som detta recept på grön curry med fläskkött, rotfrukter, spenat och röda linser.
Xi’an-nudlar med wokad lammfärs och spiskummin är ett riktigt smakfyrverkeri, inspirerad av en nudelrätt hos Xi’an-köket i Hägersten
Precis som i all mat från det thailändska köket går denna sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål snabbt att tillaga. Förbered gärna ingredienserna
Denna wok med strimlat innanlår av skinka, matvete och yoghurt med örter är en god rätt att svänga ihop till kvällens middag.
Dessa färska vårrullar med wokstrimlor av fläskkött och gomadressing är en god rätt att svänga ihop. Servera som förrätt, bufférätt eller drinktilltugg.
Snabbstekt lamm på mongoliskt vis är en härlig rätt som passar till såväl vardagsmat som helgmat.
Strimlat kött har kort tillagningstid, så det här är en både välsmakande och snabblagad wok. Använd strimlor av färsk skinka (skinkschnitzel) eller av putsad kotlettrad (ytterfilé av gris).
Bara du har marinerat går det snabbt att laga den här rätten. Hastigt stekt eller wokad skinka serveras med grönsaksnudlar och en härlig satay-sås med jordnötter. Snabblagat och gott. Inspirationen kommer från Thailand.
Med strimlat kött och en påse färdiga wokgrönsaker fixar du snabbt den lyxigaste skinkwok. En perfekt fredagsrätt.
Det här är en riktigt snabblagad rätt med heta kinesiska smaker.