Nudelwok med kassler | Svenskt Kött

Nudelwok med kassler

Ingredienser

4 portioner

400 g kassler, skivad
250 g äggnudlar
200 g broccoli, buketter
200 g blomkål, buketter
1 purjolök, strimlad
2 msk neutral rapsolja

Woksås:
2 msk asiatisk fisksås
2 msk limejuice
½ röd chili, finhackad
salt och malen vitpeppar

Gör så här

Skär kasslern i fina strimlor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Koka broccoli och blomkål ca 5 minuter och blanda sedan samman med nudlarna.

Fräs purjolöken i olja. Tillsätt köttet och woka ca 3 minuter. Blanda samman alla ingredienser till woksåsen. 

Tillsätt nudlar,  grönsaker och woksås, blanda väl och krydda med salt och peppar. Hetta upp före servering.

FLER RECEPT

Rulla till toppen