Nudelwok med kassler

Ingredienser

4 portioner

400 g kassler, skivad
250 g äggnudlar
200 g broccoli, buketter
200 g blomkål, buketter
1 purjolök, strimlad
2 msk neutral rapsolja

Woksås:
2 msk asiatisk fisksås
2 msk limejuice
½ röd chili, finhackad
salt och malen vitpeppar

Gör så här

Skär kasslern i fina strimlor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Koka broccoli och blomkål ca 5 minuter och blanda sedan samman med nudlarna.

Fräs purjolöken i olja. Tillsätt köttet och woka ca 3 minuter. Blanda samman alla ingredienser till woksåsen. 

Tillsätt nudlar,  grönsaker och woksås, blanda väl och krydda med salt och peppar. Hetta upp före servering.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

FLER RECEPT

Scroll to Top