Makaronerna kokas med zucchini och de små tornen hålls ihop av den smälta osten. När du värmer kasslern lägger du i kryddor i kastrullen och får på så sätt en härlig sås på köpet. En snabblagad och välsmakande vardagsrätt.

Makaronerna kokas med zucchini och de små tornen hålls ihop av den smälta osten. När du värmer kasslern lägger du i kryddor i kastrullen och får på så sätt en härlig sås på köpet. En snabblagad och välsmakande vardagsrätt.
4 portioner
400 g kassler, skivad
1 dl köttbuljong
1 dl tomater, krossade
2 msk vitvinsvinäger
1 dl dill, finhackad
Zucchini-makaroner:
1 gul lök, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
2 msk flytande matfett
250 g snabbmakaroner
250 g zucchini, strimlad
vatten
salt och svartpeppar
1 dl pastaost, 28 % fett, riven
Till servering:
100 g rucolablad
Zucchini-makaroner:
Fräs lök och vitlök i matfett i en stor kastrull. Tillsätt makaronerna och låt dem få färg. Lägg i zucchini. Tillsätt vatten så det täcker och koka tills makaronerna är färdiga. Krydda med salt och peppar, och rör ner osten.
Värm kasslern i buljong ca 5 minuter. Tillsätt tomater, vinäger och dill, och låt allt bli varmt.
Servering:
Lägg ¼ av zucchinimakaronerna i en form eller skål, och vänd upp på tallrik. Upprepa med resten av makaronerna. Lägg upp kasslern bredvid och toppa makaronerna med rucola.