
Bräserad griskind med broccoli och persiljepanko
Griskind är en styckningsdetalj som blir allt mer populär. Här serverar vi bräserad griskind med broccoli och persiljepanko.
Griskind är en styckningsdetalj som blir allt mer populär. Här serverar vi bräserad griskind med broccoli och persiljepanko.
I det indiska köket finns många recept på grytor. Till detta recept på Indisk gryta med strimlat innanlår av skinka serveras grytan med ris och naanbröd.
För dig som tar dina mackor på största allvar kommer här ett recept på en riktig gourmet-macka med fläskstek, rödkål och äpple som är fullproppad av smak!
Bogen är en av de mest smakrika delarna på grisen och köttet passar fint i en gryta. Som en kryddig gryta på grisbog med blomkålssallad.
Sväng ihop en god tortilla med fläsklägg och kryddig butternut till höstens fredagsmiddag. Här hittar du också recept på egna tortillabröd.
I detta recept på kryddig grisbog i tagine med brysselkålsallad får köttet puttra långsamt till en härligt smakrik gryta.
Fransyska är en styckningsdetalj som även finns på gris. Här serveras denna fransyska med krossad potatis och kålrabbisallad med vinbär och dragon.
Visst finns det fler läckra rätter med fläsklägg än klassisk ärtsoppa eller rotmos. Som dessa fläsklägg med kål, bränd grädde och senap.
Dessa krispiga fläskköttbullar med bakade morötter, tomater och fetaost är en ny och god tappning på köttbullar. Dessa rullas i panko och steks krispiga.
Släng ihop en jättegod pastarätt! Som en mustig ragu med fläskkött, pasta och tomatsallad.
Köttbullar är en riktig klassiker som kan varieras på en mängd olika vis. Här är annorlunda tappning – köttbullar på fläskfärs med chili, lime och curry.
Precis som i all mat från det thailändska köket går denna sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål snabbt att tillaga. Förbered gärna ingredienserna