Timjansbiffar med vitlöksost och olivtopp | Svenskt Kött

Timjansbiffar med vitlöksost och olivtopp

Små munsbitar är trevliga att servera vid en mängd olika tillfällen. Det här är inte svårt att åstadkomma, men smaken är ljuvlig och brukar uppskattas av de flesta. 

Ingredienser

10 bitar

500 g nöt- eller lammfärs
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar, grovmalen
1 ägg
1 msk potatismjöl
1 dl mjölk
1 gul lök, riven
1 tsk torkad timjan eller ½ dl färsk timjan, hackad
2 msk smör

Garnering:
80 g vitlöksost
gröna oliver

Gör så här

Blanda samman färs, salt och peppar. Tillsätt ägg, potatismjöl och mjölk och rör smeten smidig. Blanda i lök och timjan. Forma små biffar och stek dem ca 3 minuter per sida. 

Garnera biffarna med en klick vitlöksost och en oliv.

FLER RECEPT

Rulla till toppen