
Sök bland våra recept
Nya recept

Grillad spetskål med bacondressing
Du grillar väl svenskt i sommar? Varför inte prova grillad spetskål med bacondressing? Här hittar du receptet.

Kryddiga BBQ-ribs med krämig majs och stekt hjärtsallad
Dessa kryddiga BBQ-ribs med krämig majs och stekt hjärtsallad passar perfekt när man vill grilla svenskt under sommaren.

Grillad fläskfilé med bacon och sparris
Grillad fläskfilé med bacon och sparris är en härlig sommarrätt att lägga på grillen. Passa på nu när den svenska sparrisen är i säsong.

Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor
Bookmaker toast-snittar med confiterade vakteläggulor passar som god plockmat till högtider som nyår eller påsk. En klassiker i miniformat!

Biff Wellington med madeirasås, rostad jordärtskocka och potatis
Sugen på en riktigt lyxig klassiker till nyår? Testa Sigird Báránys recept på Biff Wellington med madeirasås, rostad potatis och jordärstkocka.

Tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka
På nyårsafton passar en riktigt lyxig förrätt som tartar på oxfilé med dragonmajonnäs och jordärtskocka.
Våra mest populära recept

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.