
Sök bland våra recept
Nya recept

Fransyska av skinka med ratatouille
Fransyska förknippas oftast med nötkött, men styckas även ut från gris. Här blir det en fransyska av skinka med ratatouille och en krispig sallad.

Fläskstek med rotselleri, nypon och timjan
I den här rätten bestående av fläskstek med rotselleri, nypon och timjan gifter sig smakerna av nypon och rotselleri med fläsket fantastiskt bra.

Gnocchi med bacon, broccoli och mozzarella
Gnocchi med bacon, broccoli och mozzarella passar fint som vardagsmat. Här steks broccolin tillsammans med vitlök och bacon.

Färska vårrullar med wokstrimlor av fläskkött och gomadressing
Dessa färska vårrullar med wokstrimlor av fläskkött och gomadressing är en god rätt att svänga ihop. Servera som förrätt, bufférätt eller drinktilltugg.

Frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor
Ta tillvara hela djuret – så kallad nose to tail. Prova med vårt recept på frasiga grissvansar med dipp på svarta bönor.

Fläskfilémedaljonger med gröna bönor, sojadressing och tång
Ont om tid? Dessa fläskfilémedaljonger med gröna bönor, soja, sojadressing och tång är en enkel, snabb och fantastiskt god rätt.
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.